دانلود کتاب تحقیق نمونه سوالات دانشگاه و دبیرستان گزارش کارآموزی پروژه مقاله پاورپوینت پایان نامه
آخرین محصولات فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه

فروش انواع تحقیق مقاله پروژه گزارش کارآموزی پاورپوينت پایان نامه نمونه سوالات دانشگاه و دبیرستان شماره تماس جهت پشتيباني قبل و بعد از خريد 09196743643 تلگرام علي طاهري با تشكر از خريدتان..... در صورتی که ایمیل ندارین از ایمیل cafenet.zanjan@gmail.com استفاده نمائید.با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک های دیگر استفاده نمایید.

خوراك و پوشاك

خوراك و پوشاك

خوراک و پوشاک

 

فهرست مطالب:

خوراک

پوشاک

اثر لباس بر گرم ماندن بدن

تعریف لکه

روش شستن و اتوکردن لباس های نخی و کتانی

روش شستن و اتوکشی لباس های پشمی و بافتنی

خوراک و پوشاک حضرت على علیه السلام

خوراک و پوشاک امام زمان (عج)

خوراک و پوشاکخوراک و پوشاک

 

خوراک

خوراک، خوراکی، خوراکه یا غذا خوردنی‌ای است که در جوامع متفاوت به‌صورت خام و دست‌نخورده، تغییریافته و یا نیمه تغییریافته برای مصرف آماده می‌شود. خوراک می‌تواند منشأ حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.

در گذشته جمع‌آوری خوراک به شیوه شکار یا چیدن میوه انجام می‌گرفت، ولی امروزه تهیه آن بیشتر با استفاده از مهارت‌های کشاورزی، دام‌پروری و ماهی‌گیری صورت می‌گیرد.

عادات غذایی در فرهنگ‌های گوناگون مختلف است. اکثر جوامع با توجه به سنن و رسومشان رسم‌های مخصوصی برای آشپزی و اولویت‌های غذایی‌شان دارند. بسیاری از فرهنگ‌ها غذاهای خود را توسط روش‌های تدارک، شیوه‌های آشپزی و تهیه غذا متنوع ساخته‌اند.

بنا بر گزارش نهاد بریتانیایی مهندسان مکانیک (IME)، نیمی از مواد غذایی در سرتاسر دنیا اسراف شده و به هدر می‌رود.

اکثر خوراک‌ها منشأ (گیاهی) همچون میوه‌ها، سبزیجات، صیفی‌جات، غلات و دانه‌ها و (جانوری) مانند گوشت، شیر و فراورده‌های آن، تخم‌مرغ و عسل دارند. با این وجود برای تهیه غذا از گروه‌های دیگری همچون قارچ‌ها و باکتری‌ها )سرکه، ماست، پنیر و …) نیز استفاده می‌شود. به جز مواد آلی، مواد معدنی همچون نمک و آب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

خوراک‌ها را معمولاً به گروه‌های زیر تقسیم می‌کنند:

  • سبزیجات و میوه‌ها (سرشار از الیاف غذایی و ویتامینهای مختلف به خصوص ویتامین ث)

  • فراورده‌های گوشتی و تخم‌مرغ (سرشار از پروتئین و آهن)

  • شیر و فراورده‌های لبنی (سرشار از کلسیم، پروتئین و ویتامین ب)

  • نشاسته (نان، سیب‌زمینی، غلات، برنج)(سرشار از کربوهیدرات، ویتامین ب، الیاف، پروتئین و مواد معدنی)

  • چربی‌ها (سرشار از لیپید، ویتامین آ، ویتامین د (خامه و کره)، ویتامین ای و اسیدهای چرب)

  • قندها (سرشار از قندهای ساده)

 

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۱۴

 

لطفاً برای مشاهده متن کامل تحقیق خوراک و پوشاک محصول را خریداری و دانلود نمائید

تشکر از خریدتان


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
312_755647_4679.zip122.6k





فرهنگ ، آداب و رسوم عید نوروز

فرهنگ ، آداب و رسوم عید نوروز فرهنگ ، آداب و رسوم عید نوروز   فهرست مطالب: نماز عید پیراستگی و نظافت محاسبه نفس دید و بازدید صلح و آشتی نو پوشی، تمیز پوشی، مصافحه و معانقه سفر کردن زیارت اهل قبور دعای هنگام تحویل سال هدیه دادن به دیگران انتقال ارزشها به نسل جوان جمع شدن تمام افراد خانواده بر سر سفره عید در لحظه تحویل سال نو سیزده بدر   تاریخ ِ آغاز ِ مراسم باشکوه عید نوروز به جمشید شاه بازمی گردد. او که در زمان سلطن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

ادب و احترام به بزرگترها

ادب و احترام به بزرگترها ادب و احترام به بزرگترها  خود «بزرگسالى‏» و «سن بالا» در فرهنگ دینى ما احترام دارد. این ‏سخن پیامبر خدا(ص) است:  «من عرف فضل کبیر لسنه فوقره، آمنه الله تعالى‏من فزع یوم القیامه‏» هر کس فضیلت و مقام یک «بزرگ‏» را به خاطر سن و سالش‏بشناسد و او را مورد احترام قرار دهد، خداى متعال او را از هراس ونگرانى روز قیامت ایمن مى& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان
پرفروش ترین محصولات